Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Meenteweg 6 A in Overschild 9625 TD

Meenteweg 6 a

9625 TD Overschild, NL
Prijs op aanvraag
0594 506 223

Kenmerken

Hoofdtype(n) Overig agrarisch Grondsoort Klei, Veen Perceeloppervlakte 37 ha 07 a 10 ca
Lees meer

Omschrijving

Dit van oorsprong melkveebedrijf is prachtig gelegen ten opzichte van de bijbehorende landerijen. Met een modern en royaal woonhuis, een bedrijfsloods en een bouwvergunning voor het realiseren van een nieuwe loods en volop ruimte voor realisatie van andere opstallen, biedt dit bedrijf meerdere...
Lees meer

Omschrijving

Dit van oorsprong melkveebedrijf is prachtig gelegen ten opzichte van de bijbehorende landerijen. Met een modern en royaal woonhuis, een bedrijfsloods en een bouwvergunning voor het realiseren van een nieuwe loods en volop ruimte voor realisatie van andere opstallen, biedt dit bedrijf meerdere exploitatiemogelijkheden.

De totale grootte betreft 37.07.10 hectare, inclusief erf, tuin en ondergrond van de opstallen met bouwblok.

Woongedeelte:
Het woonhuis dateert uit de jaren '70 en is in de loop der jaren volledig gerenoveerd en gemoderniseerd en staat op voldoende afstand van de doorgaande weg, de Meenteweg. Rondom het woonhuis ligt een zeer royale tuin, overwegend bestaand uit een gazon. Vanuit het woonhuis heeft men een prachtig zicht over de tuin, maar ook een prachtig uitzicht over de bijbehorende landerijen, alsmede een weids uitzicht richting het dorp Overschild. Het betreft een traditioneel gebouwd woonhuis met spouwmuren en het dak is gedekt met pannen op een beschoten kap en voorzien van 12 zonnepanelen. De deuren en kozijnen zijn grotendeels van hout (de schuifpui en keukenramen zijn van kunststof). Het woonhuis wordt verwarmd door middel van een CV-combiketel met radiatoren.

Indeling:
Begane grond: entree met hal (circa 11m² plavuizen) geeft toegang tot de woonkamer, de keuken, kantoorruimte en de verdiepingsvloer.
Een L-vormige woonkamer (circa 40 m²) met schuifpui naar de achtertuin en parket op de betonvloer, een woonkeuken (circa 16 m² plavuizen) met modern keukenblok en keukenapparatuur (combioven/magnetron, koelkast, vaatwasser, 4 pits kookplaat (gas) en een afzuiginstallatie), een kantoorruimte annex slaapkamer (circa 11m²) en bijkeuken (circa 8m²) met toiletruimte en bergkast. De inpandige garage van circa 16m² is eventueel nog te gebruiken als extra slaapkamer of kantoorruimte.

Vanuit de woonkamer heeft u prachtig uitzicht over de landerijen en zicht op de toegangsweg. De inpandige garage is vanuit het woongedeelte bereikbaar via de bijkeuken en voor de auto toegankelijk via de houten toegangsdeur aan de voorzijde van de woning.

Verdieping: de trap in de hal/entree geeft toegang tot de eerste verdieping. Op de eerste verdieping betreedt u eerst de royale overloop (circa 13m²) met vaste kastruimte en via de overloop zijn alle 4 de slaapkamers bereikbaar, alsmede de badkamer. Alle slaapkamers zijn qua oppervlakte identiek (circa 12m²), echter 2 slaapkamers hebben elk een vaste inbouwkast en vanuit 2 slaapkamers kan er gebruik gemaakt worden van het aanwezige balkon (zonzijde). Tevens is er op deze verdieping een moderne en geheel betegelde badkamer met ligbad, douche en 2de toilet. De vloeroppervlakte van de badkamer betreft circa 6,5m² en door de aanwezigheid van een dakkapel is er voldoende ruimte om te staan en is er volop buitenlicht. Vanuit de overloop is ook de vliering prima bereikbaar middels een vlizotrap.

Erfverharding en voeropslagen:
Rondom de opstallen is circa 3700 m² erfverharding aanwezig, inclusief voeropslagen en twee toegangswegen naar de bedrijfslocatie. Op locatie is een kavelpad aanwezig van ca. 330 meter lang en 3 meter breed.

Landerijen:
Bij het bedrijf wordt een totale oppervlakte aangeboden van totaal 37.07.10 hectare huiskavel inclusief ondergrond bedrijfslocatie, erf en tuin. De landerijen (circa 36.35.00 ha) liggen rondom de bedrijfsopstallen en zijn ontsloten middels het bedrijfserf, het kavelpad en de openbare weg. De percelen hebben allemaal een rechthoekige vorm en dus goede bewerkbaarheid en zijn voorzien van drainage. De grond bestaat voornamelijk uit (zware-) klei op veengronden.
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Overig agrarisch Type onderneming Overig agrarisch Grondsoort Klei, Veen Overdracht Status Verkocht Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 37 ha 07 a 10 ca Woonruimte Aantal bedrijfswoningen 1 Inhoud 1390 m³ Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Bouwjaar 1970 Kadastrale gegevens Gemeente Slochteren Sectie W Perceelnummer 306 Oppervlakte 10795 m² Eigendomssituatie Opstal Kadastrale gegevens Gemeente Slochteren Sectie W Perceelnummer 307 Oppervlakte 342185 m² Eigendomssituatie Opstal Kadastrale gegevens Gemeente Slochteren Sectie W Perceelnummer 316 Oppervlakte 17730 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.