Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkoop bij Inschr.
Barnwerderweg 1 . in Oldehove 9883 TG

Barnwerderweg 1 .

9883 TG Oldehove, NL
0594 506 223

Kenmerken

Hoofdtype(n) Melkveehouderij Perceeloppervlakte 42 ha 52 a 17 ca
Lees meer

Omschrijving

Te koop via onderhandse inschrijving het Melkveebedrijf staande en gelegen aan de Barnwerderweg 1 te Oldehove, tezamen groot 42.52.17 hectare.

Kavel 1

Barnwerderweg 1 te Oldehove.
Modern melkveebedrijf bestaande uit een woongedeelte, aangebouwde schuur,...
Lees meer

Omschrijving

Te koop via onderhandse inschrijving het Melkveebedrijf staande en gelegen aan de Barnwerderweg 1 te Oldehove, tezamen groot 42.52.17 hectare.

Kavel 1

Barnwerderweg 1 te Oldehove.
Modern melkveebedrijf bestaande uit een woongedeelte, aangebouwde schuur, jongveestalling, ligboxenstal(len) voor het houden van meer dan 120 stuks GVE en bijbehorend jongvee, 2 melkrobots (Lely A2), ruwvoeropslagplaatsen, betonnen erfverharding, tezamen groot 02.19.75 hectare.

Kavel 2

Landbouwgrond gelegen nabij Barnwerderweg 1 te Oldehove en aan de Oldijk te Ezinge. Totaal 04.47.00 hectare. Bij verkoop dient de ontsluiting plaats te vinden via de Oldijk te Ezinge. De grondsoort bestaat uit lichte klei en de laatste teeltjaren is er gras op verbouwd (blijvend grasland).

Kavel 3

Landbouwgrond gelegen aan de Barnwerderweg Oldehove. De totale oppervlakte bedraag 10.05.70 hectare. Bij verkoop zal de ontsluiting uitsluitend plaatsvinden via de Barnwerderweg. De grondsoort bestaat uit lichte klei en de laatste teeltjaren is er gras op verbouwd (Blijvend grasland).

Kavel 4

Landbouwgrond gelegen aan de Oldijk te Ezinge. De totale oppervlakte bedraagt 04.75.20 hectare. Bij verkoop dient deze kavel te worden ontsloten via de Oldijk te Ezinge. De grondsoort bestaat uit lichte klei en de laatste teeltjaren is er gras op verbouwd (Blijvend grasland).

Kavel 5

Landbouwgrond gelegen aan de Barnwerderweg te Oldehove. De totale oppervlakte is 8.86.25 hectare. De ontsluiting is thans via het erf en aan de Barnwerderweg. De grondsoort bestaat uit lichte klei en de laatste teeltjaren is er gras op verbouwd (Blijvend grasland) en is ook geschikt voor akkerbouwmatige teelten.

Kavel 6

Landbouwgrond gelegen nabij de Barnwerderweg te Oldehove. De totale oppervlakte bedraagt 09.75.71 hectare. De kavel is ontsloten middels de Barnwerderweg en de Boventilsterweg. De grondsoort bestaat uit lichte klei en de laatste teeltjaren is er gras op verbouwd (Blijvend grasland) en is ook geschikt voor akkerbouwmatige teelten.

Kavel 7

Landbouwgrond gelegen aan de Boventilsterweg te Oldehove. De totale oppervlakte bedraagt 02.42.56 hectare. De kavel is ontsloten middels Barnwerderweg en de Boventilsterweg. De grondsoort bestaat uit lichte klei en de laatste teeltjaren is er gras op verbouwd (Blijvend grasland)is ook geschikt voor akkerbouwmatige teelten

De aangeboden onroerende zaken:
De kavels worden als meerdere losse kavels aangeboden, maar elke combinatie/ samenvoeging van meerdere kavels/ percelen is mogelijk. Ook bestaat de mogelijkheid om op de kavels als één geheel te bieden.

Met de landerijen zullen maximaal 39.81 stuks betaalrechten worden overgedragen. Het aantal komt overeen met de gemeten maat van de betreffende kavels/percelen zoals deze bij RVO staan geregistreerd.

Inschrijfformulieren kunt u aanvragen bij Achterhof Makelaardij onder nummer 0594 506 223 of mailen naar info@achterhofmakelaardij.nl

Het inschrijfbiljet dient ingevuld en ondertekend in een gesloten envelop uiterlijk woensdag 18 december 2019 vòòr 17:00 uur binnen te zijn op het kantoor van Achterhof makelaardij BV, Langestraat 40, 9804 PL Noordhorn of aanwezig te zijn in Postbus 87, 9800 AB Zuidhorn. Graag op de envelop vermelden "Odh-19 021"
Algemeen Aanmelding Verkoop bij inschrijving Hoofdtype(n) Melkveehouderij Melksysteem Melkrobot Overdracht Status Beschikbaar Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 42 ha 52 a 17 ca Kadastrale gegevens Gemeente Oldehove Sectie E Perceelnummer 624 Oppervlakte 425217 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.