Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Hoofdweg 13 in Nieuw Beerta 9687 PH

Hoofdweg 13

9687 PH Nieuw Beerta, NL
Prijs op aanvraag
0594 507 709

Kenmerken

Hoofdtype(n) Pluimveebedrijf Grondsoort Klei Perceeloppervlakte 01 ha 41 a 60 ca
Lees meer

Omschrijving

(Woon)boerderij met pluimveetak en vrijstaande loods te Nieuw Beerta.

Het betreft een oorspronkelijk rond 1877 gebouwde karakteristieke Oldambster boerderij met een aangebouwde schuur. De boerderij is grootschalig verbouwd in de jaren ’90. Voor en naast het woongedeelte is er een ruime...
Lees meer

Omschrijving

(Woon)boerderij met pluimveetak en vrijstaande loods te Nieuw Beerta.

Het betreft een oorspronkelijk rond 1877 gebouwde karakteristieke Oldambster boerderij met een aangebouwde schuur. De boerderij is grootschalig verbouwd in de jaren ’90. Voor en naast het woongedeelte is er een ruime tuin met diverse mogelijkheden.

WOONGEDEELTE:
De woning is traditioneel gebouwd van steens muren, heeft een stalen kapconstructie met geïsoleerde unidekplaten en is gedekt met pannen. Verwarming vindt plaats door middel van een CV-installatie met radiatoren en enkele kamers hebben gaskachels. De woning is volledig voorzien van isolatieglas in kunststof kozijnen. Ook de gevelbetimmering en dakgoten zijn grotendeels uitgevoerd in kunststof. Het woongedeelte is in 1999 volledig verbouwd en de nieuwe kapconstructie is aangepast op de schuur.

AANGEBOUWDE SCHUUR:
De schuur (24,5 x 73 meter) is in 1993 volledig opnieuw opgetrokken met stalen spanten, vrije overspanning en is gedekt met damwandprofielplaten. Er zijn geïsoleerde spouwmuren en een vloeistofdichte vloer. De schuur is ingedeeld in 2 compartimenten waarin een tussengang als luchttoevoer is gebouwd. De netto vloeroppervlak bedraagt ca. 1.400m². De overige ruimte is in gebruik als centrale ruimte, winkelruimte en afleverruimte.

LOODS:
De loods is opgetrokken met stalen spanten, vrije overspanning en heeft een afmeting van ca. 30 x 15 meter. De schuur is bekleed met damwandprofielplaten en heeft golfplaten als dakbedekking. In de schuur is een verharde vloer aanwezig, deels van gestort beton en deels van klinkers. Er is een loopdeur en een grote 4x4-overhead toegangsdeur.

VERGUNNING:
Op het bedrijf rust een milieuvergunning voor het houden van slachtkuiken moederdieren.

PERCEEL:
Naast de bedrijfsgebouwen ligt een perceel grasland van ca. 0,7 hectare.
De grondsoort bestaat uit uitstekende kleigrond met een afslibbaarheid van ca. 60-75 %.
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Pluimveebedrijf Productierechten Leghennen Productierechten Overig Grondsoort Klei Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 01 ha 41 a 60 ca Huiskavels 01 ha 41 a 60 ca Woonruimte Oppervlakte woonkavel 01 ha 41 a 60 ca Aantal bedrijfswoningen 1 Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Bouwjaar 1990

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.