Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Van Swinderenweg 24 in Ezinge 9891 TA

van Swinderenweg 24

9891 TA Ezinge, NL
Prijs op aanvraag
0594 506 223

Kenmerken

Hoofdtype(n) Melkveehouderij Perceeloppervlakte 46 ha 99 a 66 ca
Lees meer

Omschrijving

Een mooi vrij gelegen melkveebedrijf aan de rand van het dorp Ezinge, bestaande uit een traditioneel gebouwd woongedeelte met aangebouwde tweekaps schuur, moderne ligboxenstal en overige opstallen met bijbehorende landerijen. De aangeboden oppervlakte betreft 46.99.66 hectare. Vergroting van de...
Lees meer

Omschrijving

Een mooi vrij gelegen melkveebedrijf aan de rand van het dorp Ezinge, bestaande uit een traditioneel gebouwd woongedeelte met aangebouwde tweekaps schuur, moderne ligboxenstal en overige opstallen met bijbehorende landerijen. De aangeboden oppervlakte betreft 46.99.66 hectare. Vergroting van de bedrijfsoppervlakte is mogelijk met 13.11.13 ha.

Op het geheel rust een agrarische bestemming. Op het bedrijf is een NB- vergunning aanwezig voor het houden van 150 stuks GVE en 100 stuks jongvee.

De aangebouwde schuur is volledig voorzien van een betonnen vloer. De schuur is onder andere in gebruik als jongveestalling, opslag en bergingsruimte.

Een vrijstaande houten schuur is in gebruik als opslag en machinestalling.

De ligboxenstal is gebouwd in 1999 en in 2015 verlengd. De stal is ingericht als 3 + 1 rijige stal met 153 GVE-boxen. In de stal is een zij aan zij melkstal (60 graden) van 2 x 9 stands aanwezig. Tevens zijn er 48 jongveeboxen aanwezig.

De erfverharding van beton. De toegangsweg van ca. 200 meter naar het bedrijf is deels uitgevoerd in asfalt en deels in gestort beton. Voor de opslag van het ruwvoer zijn 3 sleufsilo’s aanwezig.

De totale mestopslagcapaciteit is circa 3.000 m³. De opslag voor vaste mest betreft ca. 80 tot 100 m³.

Ter overname:

De op het bedrijf rustende fosfaatproductierechten, groot 5807 kilogram.
De aanwezige veestapel.
De aanwezige machines en werktuigen
Een dieselolietank van 3.000 liter (Kiwa gekeurd)
De op het woonerf gesitueerde Chalet. Deze chalet is in 2015 ten behoeve van mantelzorg nieuw geplaatst.
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Melkveehouderij Aantal ligboxen 140 Aantal jongvee plaatsen 75 Melksysteem Zij-aan-zijstal Overdracht Status Verkocht Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 46 ha 99 a 66 ca Woonruimte Aantal bedrijfswoningen 1 Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Bouwjaar 1892

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.