Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Nutweg 6 in Den Horn 9832 TC

Nutweg 6

9832 TC Den Horn, NL
Prijs op aanvraag
0594 506 223

Kenmerken

Hoofdtype(n) Melkveehouderij Perceeloppervlakte 28 ha 18 a 83 ca
Lees meer

Omschrijving

Boerderij VELDZICHT
Nutweg 6 Den Horn
Voormalig melkveebedrijf op een prachtige vrije locatie aan het eind van een doodlopende weg. De boerderij ligt in de gemeente Zuidhorn op korte afstand van het dorp Den Horn. Het bedrijf ligt buiten de bebouwde kom van Den Horn aan een doodlopende...
Lees meer

Omschrijving

Boerderij VELDZICHT
Nutweg 6 Den Horn
Voormalig melkveebedrijf op een prachtige vrije locatie aan het eind van een doodlopende weg. De boerderij ligt in de gemeente Zuidhorn op korte afstand van het dorp Den Horn. Het bedrijf ligt buiten de bebouwde kom van Den Horn aan een doodlopende weg.
De boerderij is gebouwd in 1923 met steens muren welke aan binnenzijde zijn voorzien van betimmering, gedekt met dakpannen op houten dakbeschot. Ca. 5 jaar geleden is het dak opnieuw bedekt met dakpannen en voorzien van onderliggende dak-folie en voorzien van kunststof dakgoten. Het woongedeelte verkeert in authentieke staat. Vanuit het woongedeelte zijn de omliggende plaatsen Enumatil, Oostwold en Groningen zichtbaar.
WONING:
Indeling: Zij entree met dwarsgang, woonkamer, 2 slaapkamers, douche ruimte, toilet en vaste bergruimte en toegang tot een ruime kelder. Trapopgang met open zolder en een 3-tal eenvoudige slaapkamers. Op de verdieping is nog voldoende ruimte voor extra kamers.
In het woongedeelte zijn nog diverse mooie authentieke elementen aanwezig.

SCHUUR:
De schuur achter de bedrijfswoning is opgetrokken met houten gebinten en gedekt met gedeeltelijk asbesthoudende golfplaten en gedeeltelijk damwandplaten. De schuur is onderschoten met riet. De schuur is ingericht met een Hollandse koestal waar 23 stuks koeien gehouden kunnen worden. Tevens is er de voormalige deel met hooivakken in de schuur aanwezig. Geschakeld is er nog de voormalige melkruimte en tanklokaal.
In ca. 1980 is er een nieuwe veeschuur bijgebouwd. Deze schuur is gebouwd met stalen spanten en voorzien van golfplaten als dakbedekking. In de schuur zijn boxen voor de stalling van paarden aanwezig.
Achter de gebouwen is een betonnen erfverharding gelegen met een vaste mestplaat en mestkelder.
Bij het bedrijf behoort een totale oppervlakte van 28.18. 83 hectare aan oppervlakte inclusief de ondergrond van de locatie. Deze percelen liggen aaneengesloten als huiskavel achter de bedrijfsgebouwen en zijn ontsloten middels het erf en kavelpad. De percelen bevatten de verschillende grondsoorten, welke volgens de bodemkaart worden aangeduid als kleigronden.

- Er is een IBA installatie van de gemeente.
- Het object is aangesloten op de nutsvoorzieningen gas, water en elektra.
- Over de landerijen loopt een hoogspanningsverbinding. Er is geen mastpositie aanwezig. 
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Melkveehouderij Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 28 ha 18 a 83 ca Huiskavels 28 ha 18 a 83 ca Woonruimte Oppervlakte woonkavel 28 ha 18 a 83 ca Aantal bedrijfswoningen 1 Inhoud 488 m³ Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk (De bedrijfswoning is voorzien van steensmuren en gedekt met een pannen gedekte beschoten kap. De woning is voorzien van een kunstofdakgoot.) Bouwjaar 1923 Kadastrale gegevens Gemeente Aduard Sectie D Perceelnummer 992 Oppervlakte 69280 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Aduard Sectie D Perceelnummer 994 Oppervlakte 212603 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring