Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Hoendiep Westzijde 34 in Briltil 9805 TC

Hoendiep Westzijde 34

9805 TC Briltil, NL
Prijs op aanvraag
0594 506 223

Kenmerken

Hoofdtype(n) Melkveehouderij Perceeloppervlakte 16 ha 80 a 65 ca
Lees meer

Omschrijving

Melkveebedrijf met woongedeelte, aangebouwde schuren, ligboxenstal, loods en overige bedrijfsopstallen, alsmede de bijbehorende aangrenzende landerijen. De totale oppervlakte is 16.80.65 hectare.

De boerderij ligt in het buitengebied van de gemeente Zuidhorn (18.714 inwoners) en op het...
Lees meer

Omschrijving

Melkveebedrijf met woongedeelte, aangebouwde schuren, ligboxenstal, loods en overige bedrijfsopstallen, alsmede de bijbehorende aangrenzende landerijen. De totale oppervlakte is 16.80.65 hectare.

De boerderij ligt in het buitengebied van de gemeente Zuidhorn (18.714 inwoners) en op het geheel rust een agrarische bestemming.

De boerderij ligt buiten de bebouwde kom van Zuidhorn, is gelegen aan het Hoendiep en heeft een vrij uitzicht. Het woonhuis en de aangebouwde schuren zijn gebouwd in 1915. De ligboxenstal dateert uit 1975. De melkstal heeft een 2 x 5 visgraatmodel. De loods is gebouwd in 1980 en heeft een afmeting van 25 x 15 meter.

Rondom het bedrijf is een ruime, betonnen erfverharding. Op het erf is ruimte voor een rijkuil op beton. Achter de loods staat een mestsilo (1990) met kap welke een opslagcapaciteit heeft van 850 m3. Voor de loods is een grote rijbak gerealiseerd.

De aaneengesloten percelen liggen als huiskavel achter de bedrijfsgebouwen en zijn ontsloten middels het erf en kavelpad.
De grondsoort kan het best worden omschreven als kleigrond met een afslibbaarheid van ca. 40-50% en hoofdzakelijk geschikt voor grasland. Een gedeelte wordt gebruikt als maisland. De percelen zijn gedraineerd.


 
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Melkveehouderij Aantal ligboxen 70 Melksysteem Visgraatstal Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 16 ha 80 a 65 ca

Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.